Rólunk

A Natural Dental KFT 1997 óta a fogtechniai piac szereplője.Olyan magas szintű fogtechnika termékek előállítása célunk amelynek árképzése közép, minősége a legfelsőbb kategóriába tartozik,és messzemenőkig eleget tesz a hármas alapszabálynak:

  • ANATÓMIA
  • FUNKCIÓ
  • ESZTÉTIKA

SZINTE MINDEN AMI A FOGTECHNIKÁBAN LÉTEZIK!
Cégünkről elmondható, hogy megrendelőink számára,a legkorszerübb technológiák,és anyagok teljes tárházát megpróbáljuk elérhetővé tenni! Nálunk nincs lehetetlen! Kérjen bármilyen megoldást! Teljeskörű fogtechnikai szolgáltatást biztosítunk, amely az egyik legfontosabb előnyünk a piac más szereplőivel szemben! Az állandó kitűnő minőség, a labor dolgozóinak magas fokú technikai felkészülségével, a kiválóan kalifikált szakmai vezetéssel garantálható. A fogsortól a kombinált munkákon át a fémmentes kerámia megoldásokig minden megtalálható a labor termékei között. Az implantátum típusok nagy számához képest szinte az összes rendszerrel rendelkezünk, és a hosszú évek alatt hatalmas tapasztalatot szereztünk az ilyen típusú munkák technikai kialakításában.

MI TÉNYLEG HISZÜNK A CSAPATMUNKÁBAN!
A fogművek elkészítése közben, a páciens egyedi igényeit is maxszimálisan próbáljuk szemelőtt tartani!Szakmai tanácsadással,digitális fotókkal, egyedi fogszínválasztással,individuálisan, az arc karakterisztikájához illeszkedő formák kialakitásával segítjük fogorvosainkat, hogy pácienseik elégedettek legyenek. Nagyon fontosnak tartjuk a párbeszédet a rendelő és a fogtechnika között, hogy a fogművek funkciójában, anatómiájában és esztétikájában a legjobb eredményt érjük el.

A 32 ok közül az elsők közt található, a szakma szeretete. A lelkiismeretes, megbízható munka, és partneri viszony a legnagyobb tolóerő cégünk fejlődésében.

AKCIÓ

Akció:  fémkerámia bemutatkozó munka 50% kedvezménnyel (négy tagig)!

 

levl_terv_j

dekor02.jpg